Wil jij altijd veel grip hebben? Daar weet 2Tires wel raad mee!

Kom voor een goed advies bij ons langs

 

Continental motorbanden zijn beschikbaar voor elk type motor. Ieder segment motor vraagt om andere motorbanden. Daarom heeft Continental een uitgebreid aanbod aan banden voor ieder segment.

 

Dunlop maakt een van de grootste bandenassortimenten voor tweewielers. Wij doen dat omdat wij vinden dat u een band moet gebruiken die perfect past bij uw motor, uw voorkeuren en uw kunnen. Prestatie is onze passie en ons doel is u helpen om met vertrouwen te rijden.

 

Innovatie is de drijfkracht van Michelin. Eén van de objectieven van het bedrijf is onder andere het sneller op de markt brengen van allerlei nieuwigheden in de bandensector om zo sneller op de behoeften van de klant in te spelen. Michelin brengt steeds banden op de markt waarbij het accent ligt op performance en waarbij geen enkele toegeving op andere vlakken gedaan wordt.

 

Bridgestone biedt een breed scala aan motorbanden voor sport, touring en nog veel meer Wat uw rijstijl ook is, Bridgestone heeft een band die aansluit op uw persoonlijke voorkeur.

 

Pirelli Group is de op vier na grootste bandenfabrikant ter wereld , in termen van omzet, met 20 fabrieken in vier continenten en is een leider in de high-end en high-tech segmenten van de bandenmarkt.