Onderstaande producten kunnen geleverd, maar ook (indien van toepassing) gemonteerd worden.

Staat uw merk er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

 

ABUS beschikt over een uitgebreide selectie van slimme veiligheidssystemen: mechanisch, maar steeds vaker ook een mix van mechanica en elektronica.

 

Bike-lift is een toonaangevende fabrikant van apparatuur en accessoires zoals hefbruggen en bokken.

 

Bel-Ray is één van de meest vooraanstaande fabrikanten van motoroliën en onderhoudsproducten. Een fabrikant met een passie voor motoren. Al jaren lang is Bel-Ray een begrip.

 

leovince

LeoVince is Europa’s oudste en grootste fabrikant van topkwaliteit uitlaten, dempers, einddempers voor scooters en motoren.

 

bos

Het merk BOS, van oorsprong een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in Duitsland ontwikkelt en produceert een tweede generatie van uitlaatsystemen . Door middel van cutting-edge technologie en het gebruik van uitsluitend absoluut hoogwaardige materialen is BOS veranderd in één van de toonaangevende uitlaat merken in Duitsland, zelfs in Europa.

 

akrapovic

Akrapovič wordt gezien als een pionier in haar vakgebied en wordt algemeen erkend als een zeer innovatief technologisch bedrijf . Het merk is synoniem aan het hoogste niveau van ontwerp, prestatieverbetering en het creëren van het onmiskenbaar diep resonerende uitlaatgeluid .

 

Brembo is een merk dat eigenlijk geen introductie nodig heeft. Het Italiaanse merk kent een ijzersterke reputatie, zowel op de weg, Off-Road als op het circuit.

 

K&N engineering inc. “fabrikant van de beste luchtfilters” is al sinds de start in 1967 de marktleider op het gebied van luchtfilter technologie voor auto-, motor-, zeevaart-, industrie- en legertoepassingen.

 

Als een van de wereldwijde leiders op het gebied van remmen en remonderdelen belooft Ferodo u Volledige controle. Met meer dan 100 jaar ervaring in frictie en remmen is de naam Ferodo een synoniem voor de meest hoogwaardige kwaliteit.

 

goodridge

Goodridge is ‘s werelds grootste fabrikant van remleidingen. Goodridge RVS motorfiets remleiding kits zijn van top kwaliteit. Ze bestaan uit een PFTE binnenleiding (geen plastic) en een RVS gevlochten buitenmantel. Dit voorkomt een sponzig gevoel in de remhendel bij hard remmen, dus is er meer gevoel. Tevens zijn deze Goodridge remleidingen beter bestand tegen weersinvloeden. Meer veiligheid, duurzamer en een betere “look” voor uw remleidingen.

 

R & G  ontwerpt en de vervaardigt een groeiend assortiment van hoge kwaliteit, duurzame, bolt-on accessoires , voornamelijk voor het beschermen van uw motorfiets.

 

Yuasa Battery Inc. produceert accu’s in de VS sinds 1979 . Ze zijn de grootste fabrikant en distributeur van accu’s voor onder andere motoren.

Continental motorbanden zijn beschikbaar voor elk type motor. Ieder segment motor vraagt om andere motorbanden. Daarom heeft Continental een uitgebreid aanbod aan banden voor ieder segment.

 

Dunlop maakt een van de grootste bandenassortimenten voor tweewielers. Wij doen dat omdat wij vinden dat u een band moet gebruiken die perfect past bij uw motor, uw voorkeuren en uw kunnen. Prestatie is onze passie en ons doel is u helpen om met vertrouwen te rijden.

 

Innovatie is de drijfkracht van Michelin. Eén van de objectieven van het bedrijf is onder andere het sneller op de markt brengen van allerlei nieuwigheden in de bandensector om zo sneller op de behoeften van de klant in te spelen. Michelin brengt steeds banden op de markt waarbij het accent ligt op performance en waarbij geen enkele toegeving op andere vlakken gedaan wordt.

 

Bridgestone biedt een breed scala aan motorbanden voor sport, touring en nog veel meer Wat uw rijstijl ook is, Bridgestone heeft een band die aansluit op uw persoonlijke voorkeur.

 

Pirelli Group is de op vier na grootste bandenfabrikant ter wereld , in termen van omzet, met 20 fabrieken in vier continenten en is een leider in de high-end en high-tech segmenten van de bandenmarkt.